fredag 17. desember 2010

Uff da

Senterpartiet er i hardt vær om dagen, og det er ikke bare på grunn av en ting. De har en rekke ting som kanskje ikke er med på å styrke integriteten til partiet akkurat.

1. Forrige uke lanserte Senterpartiet en ny logo. Denne logoen viste seg å være a) et bilde funnet på nettet uten at noen hadde sjekket opphavsrettighetene til det b) ikke en kløver, men en gauksyre (denne feilen nektet Senterpartiet å innrømme) c) den ble slaktet av alle som uttalte seg om logoen. Dette resulterte i at Senterpartiet torsdag forrige uke trakk den nye logoen sin, og nå skal bruke lenger tid på å finne en ny logo. For moroskyld utlyste VGnett en konkurranse, hvor folk kunne sende inn sine forslag til Senterpartiets nye logo. Det kom inn mange artige forslag, og de som ble presentert var veldig kreative. Den som vant, var en kløverspisende sau.

2. Det er fremdeles noe mystisk med partistøtte som Senterpartiet har fått, og nå blir det etterforsket på høyt nivå. Senterpartiet fikk ca. 700.000 totalt fra to kraftselskapet før valget i 2009, nå etterforskes det om det har blitt sendt falske fakturaer og om støtten er lovlig. På onsdag var økokrim på razzia hos Senterpartiet for å sikre seg all info til saken. Revisoren til Senterpartiet får slakt for å ikke ha syntes det var noe rart med 700.000 fra kraftselskaper og Liv Signe Navarsete må stadig svare på spørsmål fra presse. Det er masse rart med denne saken. Blant annet sier Senterpartiet at kraftselskapene visste at det var støtte til valgkamp, mens kraftselskapene sier de fikk en faktura på penger til et prosjekt innen fornybar energi.

Alt i alt tenker jeg at det sikkert ikke er så gøy å være Senterpartiet akkurat nå. Jeg hadde ihvertfall ikke syntes det hadde vært noe gøy hvis mitt parti(og jeg har ikke tenkt å røpe hvilket det er) hadde havnet i samme situasjon. Men det kommer nok ikke til å skje med det første.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar